Televizija v živo

Nadzorna kamera prinaša mir v življenje

Kategorija: Znanost
Nadzorna kamera prinaša mir v življenje
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-02-28 08:00:02

Imeti mir v življenju in se počutiti varnega, sta dve najbolj pomembni stvari v življenju. Žal je oboje izredno težko zagotoviti, zato je še toliko bolj pomembno, da se odločimo za nakup tistih rešitev, ki so nam na voljo. Trenutno je zelo dobra rešitev nadzorna kamera podjetja A1, ki jo ponuja tudi v okviru tako imenovanega pametnega doma. Njena prednost je v tem, da lahko preverimo celotno stanje v stanovanju kjer koli že smo in tako lahko vidimo, če je kdo v stanovanju, ko nas prestrašen otrok kliče, da nekdo hodi po stanovanju ali pa celo vidimo, če smo kje pozabili prižgano luč, ali pa kje teče voda, je prižgan štedilnik in podobno. Na ta način si torej res lahko zagotovimo mir vsaj sami pred seboj in rešimo dilemo na daleč prestrašenemu otroku.

Nadzorna kamera tudi posname dogodke

Tudi če se bo kdo opogumil in vdrl v stanovanje, bo nadzorna kamera omenjenega podjetja posnela dogodek, posnetek shranila in vam ga kot obvestilo takoj posredovala na vaš pametni telefon. Tako boste takoj obveščeni o dogajanju doma in tudi sami takoj poklicali policijo v lov za tatovi. V kolikor pa jih ne bodo uspeli ujeti, pa ste lahko tudi brez skrbi, saj nadzorna kamera posnetek shrani, ki ga lahko uporabite tudi za iskanje tatov.

Za otroke je nadzorna kamera odlična rešitev

Če vas otrok večkrat pokliče, da ga je strah, ker se nekdo sprehaja po stanovanju, vi pa ste še v službi in se seveda ne morete odzvati na vsak tak klic, je nadzorna kamera podjetja A1 odlična rešitev, še posebej če boste otroku to posebej izpostavili in poudarili, da lahko tako preverite celotno stanovanje. Je pa res, da se morate v tem primeru odločiti za opremljanje celotnega stanovanja s kamerami, kar je sicer v bloku bolj smiselno, da je nadzorna kamera usmerjena proti vratom, v stanovanjski hiši pa se tako ali tako priporoča, da se nadzorna kamera kombinira še z ostalimi varnostnimi sistemi, ki omogočajo pametni dom.

 

Več o tem članku: Nadzorna kamera prinaša mir v življenje

Bookmark and Share


Nazaj na Znanost

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj