Televizija v živo
Vreme
 

Vremenska napoved

Nedelja, 15.9.2019 ob 13h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Danes in jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo pretežno jasno, na Gorenjskem se bo sprva zadrževalo še nekaj nizke oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 26, na Primorskem do 29 °C.

Jutri bo povečini sončno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Popoldne se bo v hribovitih krajih na zahodu oblačnost povečala. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 13, na Primorskem okoli 15, najvišje dnevne od 24 do 28 °C.

OBETI

V torek bo oblačnost od severa naraščala, na jugu bo večji del dneva še deloma sončno. Popoldne in zvečer se bodo pojavljale krajevne padavine, ki se bodo v noči na sredo razširile na večji del Slovenije in v sredo dopoldne ponehale. Popoldne se bo oblačnost trgala. Zapihal bo vzhodni veter, na Primorskem burja. Hladneje bo.

VREMENSKA SLIKA

Nad zahodno in srednjo Evropo ter Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje topel in suh zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Danes in jutri bo povečini sončno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Jutri popoldne se bo v krajih severozahodno od nas pooblačilo, v Alpah bo nastalo nekaj ploh.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje