Televizija v živo
Vreme
 

Vremenska napoved

Ponedeljek, 25.10.2021 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči se bo postopno pooblačilo. Jutri bo pretežno oblačno, ponekod na zahodu in osrednjih krajih bo možen rahel dež.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Zvečer bo še delno jasno, na zahodu bo več visoke koprenaste oblačnosti. Ponoči se bo v zahodni in osrednji Sloveniji pooblačilo, na vzhodu bo zjutraj še delno jasno in ponekod po nižinah megleno. Jutranje temperature bodo od -2 do 4, na Primorskem od 6 do 9 °C.

V torek bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bo prehodno rahlo deževalo. Burja na Primorskem se bo zvečer znova nekoliko okrepila. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do 15 °C.

OBETI

V sredo, četrtek in petek bo na Primorskem sončno z burjo, drugod bo delno jasno, zjutraj in dopoldne se bo po nižinah zadrževala megla ali nizka oblačnost.

VREMENSKA SLIKA

Območje visokega zračnega tlaka nad srednjo Evropo slabi. Od juga in zahoda se nam bližata dve vremenski motnji, ki bosta jutri vplivali na vreme pri nas.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Ponoči bo oblačnost od zahoda naraščala. V krajih zahodno od nas bo proti jutru možen rahel dež.

V torek bo v krajih zahodno in južno od nas pretežno oblačno, prehodno bo rahlo deževalo. Drugod bo sprva še delno jasno in po nižinah megleno, čez dan bo oblačnost naraščala. Ob severnem Jadranu bo zvečer znova zapihala burja.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje