Televizija v živo

V učilnici zasačili lezbični učiteljici

Kategorija: Šokantno
V učilnici zasačili lezbični učiteljici
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-12-10 17:56:27

Profesorici španskega in francoskega jezika so vrgli iz srednje šole v Brooklynu, potem ko so ju našli, kako se povsem goli ljubita v prazni učilnici.

Učenci srednje šole James Madison v Midwoodu so nekaj časa lahko skozi okno opazovali, kako sta se 29-letna profesorica španskega jezika Alini Brito in 33-letna profesorica francoskega jezika Cindy Mauro goli vneto poljubljali in ljubkovali v prazni učilnici. Kakor pravijo, sta v trenutkih zanosa govorili univerzalni jezik ljubezni.

Med ljubkovanjem ju je prekinil hišnik Robert Colantuoni, ki je nemudoma odhitel do uprave šole in ju prijavil. Obe profesorici so že prijavili ministrstvu za izobraževanje, kjer trenutno zaradi njunega nedostojnega obnašanja poteka preiskava.

Njuno ljubkovanje  je kmalu postalo glavna tema vseh šolskih pogovorov. V čast temu dogodku je bila na Facebooku ustanovljena tudi posebna skupina. Hišnik dogodka ni hotel komentirati, mož Alini Brito pa je dejal, da z obtožbami še ni seznanjen in jih že vnaprej v celoti zavrača.

Več o tem članku: V učilnici zasačili lezbični učiteljici

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:
Avtor:Odiseus | 1 objav
Datum komentarja:2009-12-12 15:04:10
Mi žal nikoli nismo meli takšnih tr'šic :DDodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj