Televizija v živo

V hiši odkrili šest razpadajočih trupel

Kategorija: Šokantno
V hiši odkrili šest razpadajočih trupel
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-11-02 16:01:29

Ko so policisti v Clevelandu vstopili v neko hišo, da bi aretirali posiljevalca, jih je tam čakal grozljiv prizor. Našli so šest že razpadajočih trupel.

 

Policija v Clevelandu v ameriški zvezni državi Ohio išče 50-letnika, že obsojenega zaradi posilstva. Kot kaže, je moški tudi množični morilec. V njegovi hiši so namreč našli šest trupel. Ker so že močno razpadla, so le dvema določili spol. Bili sta ženski.

Grozljiv klobčič se je začel odvijati pred mesecem dni, ko je neka ženska 50-letnika obtožila napada in posilstva, je povedal predstavnik clevelandske policije Thomas Stacho. Zoper njega so takrat izdali nalog za aretacijo, dobili pa so tudi nalog za hišno preiskavo.

Osumljenca niso našli, zato pa jih je v hiši pričakal grozljiv prizor. Ko so se povzpeli v tretje nadstropje, so odkrili dve trupli. Nato so pod stopnicami odkrili pred kratkim izkopan grob in v njem našli še tretje truplo. Ko so se dan pozneje vrnili na posestvo, so v hiši odkrili še dve skriti trupli, še eno pa so našli v grobu pred njo.

Stacho je bil že obsojen zaradi posilstva in je bil od leta 1990 do 2005 v zaporu. Odkar je prišel na prostost, se je preživljal s prodajo odpadnega jekla.

Več o tem članku: V hiši odkrili šest razpadajočih trupel

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj