Televizija v živo

Tečaj pravilnega gojenja marihuane

Kategorija: Šokantno
Tečaj pravilnega gojenja marihuane
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-12-27 00:56:51

Detroit - Šola v ameriškem Detroitu "Med Grow Cannabis College“ nudi tečaje za učenje o gojenju, možnih načinih uporabe in potenacialni dobičkonosnosti marihuane za zdravstvene namene.

Šolo je ustanovil 24-letni Nick Tennant, slušateljem pa za 485 dolarjev (pribl. 323 evrov) ponuja šesttedenski tečaj tako o načinih gojenja kot različnih možnostih uporabe.

"Ta država potrebuje delovna mesta, zato menimo, da bo medicinska marihuana s stotinami delovnih mest in milijoni dolarjev pomagala pri rasti državnega gospodarstva,“ pojasnjuje Tennant. Slušatelji se bodo med drugim spoznali z načinom izdelave marihuaninega masla in piškotov.

Sicer so v Michiganu leta 2008 sprejeli zakon, po katerem je gojenje marihuane za zdravstvene namene legalno. Pacienti lahko drogo kupijo med drugim tako, da dokažejo, da jo potrebujejo za lajšanje zdravstvenih težav.

Pacienti lahko sami vzgojijo dvanajst rastlin, lahko pa jih kupijo od prodajalca z licenco, ki lahko proizvede rastline za največ pet imenovanih pacientov. Vsak prebivalec, starejši od 21 let s potrdilom o nekaznovanosti lahko pridobi licenco.

Več o tem članku: Tečaj pravilnega gojenja marihuane

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj