Televizija v živo

S seksom plačujejo stanarino!

Kategorija: Šokantno
S seksom plačujejo stanarino!
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2010-01-04 16:57:31

Tovrstni pojavi niso prisotni le v tujini. Vse več deklet se tudi pri nas odloča, da bi stroške bivanja v prestolnici plačevale kar s seksom.

V tujini so oglasi, v katerih oddajajo stanovanja v zameno za seks, nekaj povsem vsakdanjega. V njih sicer ni navedeno, da gre za take vrste 'aranžma', vendar določene podrobnosti dajo jasno vedeti, za kaj gre. Konec koncev gre za pogodbo vzajemnega zaupanja, ki jo obe strani sprejmeta in je časovno neomejena. Neki Francoz že leta oddaja svoje stanovanje mladim dekletom v zameno za seks. "Iz stanovanja sem dekle vrgel le, če ni spoštovalo dogovora," je za Liberation pojasnil Antoine in dodal: "Od mojih podnajemnic zahtevam, da občasno hodijo po stanovanju gole in zadovoljijo moje seksualne potrebe. To jim povem takoj in one se strinjajo."

Tovrstno ponudbo in povpraševanje pa je moč najti tudi pri nas. Mlade študentke, ki bi želele izboljšati svoj mizeren proračun, se odločajo, da bi lahko svoje seksualne usluge dobro vnovčile. 22-letna Primorka, ki že tretje leto študira v Ljubljani, nam je zaupala, da se ne prostituira, saj ne potrebuje denarja. "Z enim seksom na teden, pa še ta ni vedno obvezen, poravnam vse stroške bivanja vključno s stanarino. Nimam se za prostitutko, pa čeprav bi ljudje mislili drugače, a za svoje seksualne usluge ne prejemam denarja. Potem so vse ljubice premožnih moških, ki prejemajo darila in so z njimi intimne, prodajalke ljubezni," je prepričana mlada Primorka.

Več o tem članku: S seksom plačujejo stanarino!

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj