Televizija v živo

Rešil ga je ženin ljubimec

Kategorija: Šokantno
Rešil ga je ženin ljubimec
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2010-01-06 18:57:42

Nekemu moškemu iz Singapurja je z darovanjem ledvice življenje rešil moški, za katerega se je izkazalo, da je ljubimec bolnikove žene. In ne le to, tudi da je biološki oče njegovega otroka.

Nekemu moškemu iz Singapurja je z darovanjem ledvice življenje rešil moški, za katerega se je izkazalo, da je ljubimec bolnikove žene. In ne le to, tudi da je biološki oče njegovega otroka.

Rana po operaciji

Dobil je ledvico, izgubil pa ženo in otroka.

Življenje nekega 40-letnega moškega iz Singapurja se je v dobrih dveh mesecih večkrat postavilo na glavo. Obupanemu, da se mu zaradi odpovedi ledvic bliža smrt, se je nasmehnila sreča, ko se je našel darovalec ledvice in mu s tem rešil življenje. Vendar pa je naneslo, da je bil darovalec ljubimec njegove žene in biološki oče njegovega otroka, poročajo azijski mediji.

Ko mu je žena povedala, da je njen 'brat' pripravljen darovati ledvico, je bil bolan moški izjemno vesel in hvaležen, vendar pa je sčasoma ugotovil, da žena nenehno spreminja zgodbo o 'bratu', ki je v njeni zgodbi nato postal 'dober prijatelj'.

Tik pred operacijo je 40-letni poslovnež 30-letnemu darovalcu v zahvalo pomagal ustanoviti podjetje, katerega direktorica pa je postala njegova žena. V ta namen je po lastnih navedbah investiral 100.000 dolarjev. Dva meseca kasneje pa je izvedel, da žena že dve leti spi z darovalcem. Zato je podvomil tudi v svoje očetovstvo.

Z analizo DNK se je izkazalo, da je darovalec dejansko oče otroka, za katerega je 40-letnik dotlej menil, da je njegov. Kljub temu ga je bil pripravljen sprejeti za svojega in rešiti zakon, vendar mu je prekipelo, ko je zasebni detektiv ugotovil, da se žena še vedno sestaja z darovalcem in otrokovim očetom.

Mediji identitete vpletenih ne smejo objaviti, saj sta 40-letni moški z novo ledvico in njegova žena sredi ločitvenega postopka, prav tako se od svoje žene ločuje darovalec, še dodatna okoliščina pa je mladoletni otrok, katerega identiteto morajo zaščititi in ki zdaj živi z materjo pri teti.

40-letnik se je ta teden znova znašel v bolnišnici zaradi vnetja, darovalec pa pravi, da bi mu znova daroval ledvico, saj je 'občutek, da si nekomu rešil življenje zares čudovit'.

Več o tem članku: Rešil ga je ženin ljubimec

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj