Televizija v živo

Razkrita najslavnejša prostitutka

Kategorija: Šokantno
Razkrita najslavnejša prostitutka
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-11-18 16:57:15

Kot strela z jasnega je v javnost udarila novica, da so končno razkrili najbolj znano prostitutko na svetu. Ta je poleg svojih dragih seksualnih uslug zaslovela predvsem zaradi bloga.

Na svojem internetnem blogu je dekle, ki se je prodajalo pod imenom Belle de Jour oziroma lepotica dneva, obelodanilo najbolj intimne izkušnje iz svojega nočnega življenja. Za svoje seksualne usluge je zaračunala mastnih 300 funtov na uro, pri tem pa ji je dejansko največji zaslužek prineslo njeno iskreno poročanje o vsem, kar je doživela med rjuhami.

Mediji so že skoraj obupali nad poizvedovanjem, kdo je zloglasna lepotica in so ustvarili celo 12 profilov oseb, ki bi lahko pisale omenjeni blog. Med njimi so bila tudi številna znana imena iz sveta novinarstva, med drugimi tudi založnica Erotic Review Rowan Pelling. Ta je bila ravno noseča in čeprav ji je nepričakovana medijska pozornost prinesla višjo naklado, je zaradi nosečnosti močno trpel njen ugled.

Na koncu pa je svetu le uspelo izvedeti, kdo se v resnici skriva za najbolj brano pisateljico in prišli smo do šokantnega spoznanja.

Več o tem članku: Razkrita najslavnejša prostitutka

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj