Televizija v živo

Princesa Diana (VIDEO)

Kategorija: Šokantno
Princesa Diana (VIDEO)
Avtor: Masa               Objavljeno: 2011-05-11 11:59:59

Ta teden bo v Cannesu na filmskem festivalu predstavljen 90-minutni dokumentarec »Unlawful Killing«, ki govori o smrti princese Diane. Film, ki ga je režiral Keith Allen, oče Lilly Allen, opisuje dogodke po Dianini smrti.

Šokantni posnetki

V dokumentarcu bodo predstavljene črno-bele fotografije Diane takoj po nesreči v pariškem predoru. Prijatelji princese so nad tem zgroženi, a so ustvarjalci fima že sporočili, da gre za slike, ki so že bile objavljene na spletu.

Film je v javnosti vzbudil veliko zanimanja, saj je v napovedniku napovedano razkritje sabotiranja Diane in njene smrtni s strani kraljeve družine. Prikazuje ključne trenutke preiskav in kako je bilo večina dokazov prikritih javnosti. Kraljeva družina je bila izvzeta iz vseh testiranj in zaslišanj, poročanje BBC pa naj bi bilo namerno in sistematično podajanje napačnih informacije v zvezi s princesino smrtjo.

»Moj mož načrtuje prometno nesrečo«

Diana je leta 1993 v pismu prijatelju zapisala, da njen mož pripravlja njen umor. Zapisala je »Moj mož načrtuje prometno nesrečo, odpoved zavor ali hudo poškodbo glave. « Njeno predvidevanje se je štiri leta za tem uresničilo, ko je umrla v pariškem tunelu.

Allen je ustvarjal film tri leta, premiero pa bo doživel mesec pred Dianino petdesetletnico. V filmu Allen poiskuša razkriti podrobnosti o najslavnejši nesreči v kateri umrla princesa ljudskih src in njen partner Dodi Fayed. Film ne govori o zarotah pred nesrečo ampak o dokazih, ki so bili prikriti javnosti po nesreči je povedal Allen.

 

Več o tem članku: Princesa Diana (VIDEO)

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj