Televizija v živo

Policiji prijavil krajo ekstazija

Kategorija: Šokantno
Policiji prijavil krajo ekstazija
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-12-15 17:55:47

49-letnik iz Amsterdama je dve desetletji zbiral tabletke ekstazija vseh barv in oblik, zdaj pa mu jih je nepridiprav ukradel. Zbiratelj se je obrnil na policijo, saj se boji, da bo zaradi tabletk kdo umrl.

Ekstazi

 

Po podatkih policije je 49-letnik iz okolice Amsterdama zbiratelj tabletk ekstazija krajo prijavil, kljub temu da je zbirka nezakonita, saj se boji, da bi kdo lahko pojedel katero od nevarnih tabletk in umrl. Med 2400 primerki naj bi bilo namreč 40 smrtonosnih oziroma zelo nevarnih.

"To je osrednji razlog, zakaj je krajo prijavil. Ve namreč, da je nazaj ne bo dobil,“ je povedal predstavnik tamkajšnje policije. 49-letnik sicer trdi, da niti ne uporablja prepovedanih drog, še manj pa jih preprodaja. "Poskusil sem že, vendar mi ni bilo všeč,“ njegove izjave povzema lokalni časnik. "Moja strast do zbirateljstva temelji na različnih barvah, oblikah in logotipih, odtisnjenih na tabletkah.

Medtem ko mu policija verjame, saj, kot pravijo, ne vedo, zakaj bi si kdo izmislil kaj takšnega, pa tožilstvo še razmišlja, ali bi ga ovadilo zaradi posedovanja prepovedanih drog.

Vrednost zbirke je ocenjena na več kot 11.000 evrov.

Več o tem članku: Policiji prijavil krajo ekstazija

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj