Televizija v živo

Katera se bo poročila z milijarderjem?

Kategorija: Šokantno
Katera se bo poročila z milijarderjem?
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-12-28 02:56:54

Kitajski milijarderji so pričeli svoje bodoče življenjske partnerice iskati na srečanjih, kjer mlada dekleta pokažejo svoje veščine v kuhanju, plesu in petju.

Na Kitajskem število milijarderjev narašča iz dneva v dan, poslovneži pa zaradi obilice dela ne najdejo časa za iskanje svoje življenjske partnerice. Ker se velikokrat počutijo precej osamljene, je zdaj zanje pričela skrbeti agencija Golden Bachelors.

lepotice in poslovneži

Vstopnica za srečanje, na katerem so lahko spoznali mlade kitajske lepotice, je vsakega poslovneža stala okrog 15.000 ameriških dolarjev. (Foto: Reuters)

Agencija iz Šanghaja, ki skrbi za osamljene neporočene bogataše, je zanje v Pekingu pripravila ekskluzivno srečanje, kjer so lahko spoznali najlepša kitajska dekleta. 21 milijarderjev je pozorno opazovalo 22 lepotic, ki so se pomerile tako v lepoti, kot tudi v številnih veščinah. Brezhibno urejene Kitajke so kuhale, plesale in pele, vse v želji, da sklenejo "življenjski posel".

Kakor poročajo, so se odlično izkazale, saj je večina poslovnežev svoje izbranke že naslednji dan povabila na kosilo in romantičen sprehod po mestu.

Več o tem članku: Katera se bo poročila z milijarderjem?

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj