Televizija v živo

Iz penisa oblikoval živali in jih kazal

Kategorija: Šokantno
Iz penisa oblikoval živali in jih kazal
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2010-01-03 19:57:27

Da obstaja nešteto načinov zapeljevanja, ni nič novega. Če pa direktor skuša zapeljati svojo podrejeno tako, da iz svojega penisa oblikuje živalice in ji jih kaže, je to zrelo samo še za na sodišče.

Na delovnem mestu se očitno lahko dogaja marsikaj – mobing, razkazovanje spolnih organov in druga neprimerna ravnanja. Če se nekdo spomni izjemno izvirnega načina žaljivega ravnanja, pa ni pričakovati, da bi ga množica občudovala – deležen je lahko le še večjega zgražanja.

Neka ženska je prijavila svojega šefa, ker naj bi jo spolno nadlegoval na delovnem mestu. Thadeus Pryor, nekdanji prvak v karateju in kickboxingu naj bi ji večkrat kazal svoj penis, iz katerega je oblikoval razne živalice – kozlička, netopirja v letu in druge.

velik penis

To naj bi Thad počel skoraj vsak dan, med svojimi predstavami pa naj bi jo žalil in ji govoril grde besede. Njegovo ravnanje ga seveda ni pripeljalo do želenega cilja – ženske namreč ni niti najmanj očaral. Prijavila ga je, primer pa je pristal na sodišču.

Lisa Vanella, ki je delala za organizacijo World Wide Child Care and Children of America Incorporated, ki pomaga otrokom, zdaj od nekdanjega nadrejenega Pryorja zahteva odškodnino za povzročen stres, obrekovanje in spolno nadlegovanje na delovnem mestu.

Več o tem članku: Iz penisa oblikoval živali in jih kazal

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj