Televizija v živo

'Goran mi je hotel vzeti nedolžnost'

Kategorija: Šokantno

Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-11-09 14:02:05

Salome je končno na prostosti in iz prve roke smo izvedeli, kaj se je dogajalo v zakulisju resničnostnega šova. Zaupala nam je šokantne podrobnosti, od seksa in lizanja pa do neznosnega smradu, ki ga je prenašala na kmetiji.

preteklem mesecu in pol smo lahko do potankosti spoznali Salome. Njena iskrenost in oster jezik pa sta predvsem člane kmečke družine spravljala v obup. "Ne vem, zakaj so bili tako nastrojeni zoper mene. Očitno jih je bolela resnica, saj sem jim neprestano pojasnjevala, da je moj oster način izražanja mnenja le del mene, moje osebnosti. Pač takšna sem in če sem jaz prenašala njihove hibe, nedelavnost in lenobo, potem bi lahko bili tudi oni malo bolj tolerantni do mene," je prepričana Salome, ki nam je v ekskluzivnem razgovoru zaupala številne pikantnosti z Mrzlega vrha.

"Moram vam priznati, da ne pogrešam nikogar, razen Mikija, ki sem ga takoj po prihodu domov poklicala. Z njim sem lahko bila povsem sproščena in če sem res tako neznosna, zakaj me je potem on razumel?! Potem že nisem grozna oseba, če tako simpatičen izjavi, da z mano ni nič narobe," še pove in se nasmehne.

Naravnost neverjetna pa je informacija, da je Goran želel seksati s Salome in ji vzeti nedolžnost.

Več o tem članku: 'Goran mi je hotel vzeti nedolžnost'

Bookmark and Share


Nazaj na Šokantno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj