Televizija v živo

Slovenci ustvarili najslabši videospot

Kategorija: Smeh
Slovenci ustvarili najslabši videospot
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-11-26 14:57:56

Iz daljne Indije je do nas pricurljala novica, da se je na obali Bengalskega zaliva odvijal izbor za najslabši videospot sveta, na katerem je zmagal izdelek znane slovenske zasedbe.

V živahni ribiški vasici Mamallapuram naj bi se odvijal izbor najslabših videospotov sveta, na katerem je med vizualiziranimi deli glasbenih imen z vseh mogočih držav in iz najrazličnejših obdobij (Modern Talking, Milli Vanilli, Kajagoogoo, Bananarama, Vanilla Ice, David Hasselhoff, Culture Club, Caught In The Act in drugi) zmagala slovenska skupina Rock Partyzani.

Strokovna žirija, ki so jo sestavljali bollywoodski magnati, si je bila edina, da je najnovejši video Partyzanov Slovenija ma jajca zadetek v polno, torej vreden prve nagrade.

Rock Partyzane naj bi nagradili s snemanjem filma v Bollywoodu, katerega naslov naj bi bil Partyzani v turbanih in svete krave. Vedno zgovorni šef skupine Klinči zmage ne želi komentirati, iz krogov njegovih glasbenih kolegov pa že dežujejo čestitke in pozdravi.

Seveda pa se najdejo tudi takšni, ki so prepričani, da bi s svojimi spoti Rock Partyzane gladko premagali, zato razmišljajo o pritožbi.

Več o tem članku: Slovenci ustvarili najslabši videospot

Bookmark and Share


Nazaj na Smeh

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj