Televizija v živo

Rusi so se smejali Putinu in Medvedjevu

Kategorija: Smeh

Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2010-01-01 22:57:15

Putin in Medvedjev sta pela in plesala na Rdečem trgu. Seveda gre za risanko, ki jo je ruska televizija predvajala v sklopu novoletnega programa. Bodo odgovorni ostali brez službe?

Spletni The New York Times poroča o prijetnem presenečenju, ki je doletelo gledalce ruskega novoletnega programa. Le nekaj minut po polnoči so si lahko ogledali risanko, v kateri sta nastopala ruski premier Vladimir Putin in predsednik Dmitrij Medvedjev. Oba sta plesala na Rdečem trgu in prepevala o plinu, ukrajinskem dolgu in podobno.

Gre za zelo nenavaden korak, saj je znano, da se iz Putina ni pametno norčevati. Na državnih televizijah tako ni bilo moč videti nikakršnih karikatur, ki bi bolj sproščeno upodabljale premierja in nekdanjega predsednika. V preteklosti so tisti, ki so si drznili upodobiti Putina na bolj šaljiv način, ostali brez službe. Kako bo v tem primeru, še ni znano.

Putinovi podvigi

57-letni Putin je decembra demonstriral svoje znanje juda in premagal celo nekdanjega zlatega olimpijca, njegov podvig pa je seveda prenašala državna televizija. Kamere so v preteklosti zabeležile tudi trenutek, ko je z razgaljenimi prsmi jezdil po Sibiriji, nato dogodek, kako Putin reši celo televizijsko ekipo pred pobeglim tigrom ...

Poglejte si risanko

Sicer pa je risanka že objavljena na spletni strani YouTube. V videu si lahko pogledate, kako Putin in Medvedjev plešeta:

 

Več o tem članku: Rusi so se smejali Putinu in Medvedjevu

Bookmark and Share


Nazaj na Smeh

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj