Televizija v živo

Rusi iščejo reprezentante kar po spletu

Kategorija: Smeh
Rusi iščejo reprezentante kar po spletu
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-11-23 14:57:40

Ruski nogometni navijači kljub porazu svoje reprezentance proti Sloveniji in s tem zamujene priložnosti za nastop na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki niso izgubili smisla za humor. Iskanja novih reprezentantov so se lotili kar prek svetovnega spleta, zahteve za vpoklic v ekipo pa niti niso tako visoke.

Na spletni strani ruskega mesta Novosibirsk so se duhoviteži spomnili iskati nove člane "zbornaje komande". Vsi zainteresirani morajo znati spraviti žogo v gol, obvladati petje ruske himne, poznati nogometna pravila in se ne smejo pretepati. Hkrati naj interesenti ne bi pili alkohola in kadili.

"Včasih (morda trikrat ali štirikrat na leto) boste igrali v tujini, stroške prevoza krijete sami. Če boste zmagali, vam bo čestital predsednik, dobili boste veliko denarja, morda tudi avtomobil," vabi spletni oglas k prijavi. "Če boste izgubili, ne dobite ničesar," še piše.

Za prijave so avtorji oglasa navedli neobstoječ naslov selektorja ruske reprezentance Guusa Hiddinka, a če bo v Rusiji sicer priljubljeni Nizozemec še trener moštva, pa zaenkrat še ni znano.
 

Več o tem članku: Rusi iščejo reprezentante kar po spletu

Bookmark and Share


Nazaj na Smeh

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj