Televizija v živo

Odpustili so Božička!

Kategorija: Smeh
Odpustili so Božička!
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-11-29 02:58:12

V trgovskem centru so odpustili Božička, saj se ni zmenil za otroke, ki so mu želeli zaupati svoje želje. Zdolgočaseni Božiček je pisal SMS sporočila in klepetal po telefonu.

V britanskem mestu Evesham so organizirali prireditev prižiganja božičnih svetilk. Moški, preoblečen v Božička, bi moral voziti otroke s kočijo, jim deliti sladkarije in si beležiti njihove želje. Kljub dogovoru se Božiček ni vživel v vlogo bradatega dedka, temveč je nenehno klepetal po telefonu in pisal SMS sporočila.

Tu in tam je kakšnemu malčku poklonil sladkarijo ali se nastavil pred fotografski objektiv, sicer pa se je kislo držal in bil na moč zdolgočasen.

Podjetje, pri katerem je uprava trgovskega centra najela Božička, se je za neprimerno vedenje zaposlenega opravičilo. "Prav tako so nam sporočili, da so Božička odpustili, da nam honorarja ni treba izplačati, prejeli pa smo tudi odškodnino," je povedal manager trgovskega centra Lew Hammond. Dodal je tudi, da zadnja leta zelo težko dobijo primernega Božička. Razen takih, ki radi pogledajo v kozarec, so zelo pogosti tudi takšni "dedki," ki se raje posvetijo mamicam kot pa otrokom.

Več o tem članku: Odpustili so Božička!

Bookmark and Share


Nazaj na Smeh

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj