Televizija v živo

Marihuano je vzgajal v zaporniški celici

Kategorija: Smeh
Marihuano je vzgajal v zaporniški celici
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-12-09 17:56:23

Zapornik, ki kazen zaradi preprodaje drog preživlja v Dorsetu na jugu Anglije, je v svoji celici nekaj mesecev neovirano gojil stebla marihuane.

28-letni zapornik Mohamed Jalloh iz Londona je skoraj pol leta v svoji celici vzgajal bilke konoplje. Pazniki, ki so bili prepričani, da gre za nasad paradižnika, so se ves čas čudili njegovi marljivosti. Vzorni Jalloh, ki si je zaželel malce novoletnega vzdušja, jih je pred dnevi celo zaprosil, naj mu priskrbijo okraske za 'novoletna drevesca'.

 Mogoče bi Mohamedu celo uspelo konopljo vzgojiti do konca, če ga ne bi prijavil eden od sozapornikov, s katerim sta se sporekla. Pazniki zgodbi najprej niso verjeli, a jim je s pomočjo brskanja po spletu uspeli ugotoviti, da jih je Jalloh dobro prelisičil.

Eden od paznikov, ki ni bil zadolžen za del zapora, v katerem je bil Jalloh, je dejal: "Pri celotni zadevi je najhuje to, da so si stebla konoplje ljudje lahko ves čas ogledovali z ulice. Ker je vedel, da bilke potrebujejo svetlobo, jih je Mohamed vzgajal na okenski polici."

Več o tem članku: Marihuano je vzgajal v zaporniški celici

Bookmark and Share


Nazaj na Smeh

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj