Televizija v živo

Lestvica neumnih zločincev

Kategorija: Smeh
Lestvica neumnih zločincev
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-12-16 18:55:53

Ameriška policija vsako leto objavi seznam najbolj bizarnih in neumnih zločincev. Na lestvico sta se tako uvrstila dva mladeniča, ki sta si pred ropom obraz zamaskirala z vodo odpornim flomastrom.

New York - Ameriška policija vsako leto objavi seznam najbolj bizarnih in neumnih zločincev. Na lestvico sta se tako uvrstila dva mladeniča, ki sta si pred ropom obraz zamaskirala z vodo odpornim flomastrom. Aretirali so ju pol ure po neuspešnem ropu.

Na seznamu se je znašel tudi pedofil, ki je več kot tisoč otroških slik želel opravičiti tako, da je slike na računalnik prenesla njegova mačka, ki se rada igra z njegovim računalnikom. Nič boljši ni bil par, ki je obvestil policijo, da je nekdo ukradel njuno marihuano.

Spet nekateri nimajo sreče pri izbiri lokacije ropa. Tako je nek ropar kradel na policijski konvenciji, spet drugi pa je pri neuspešnem ropu padel v slačilnico fantov, ki trenirajo tae kwon do. Oba sta pred zaporom obiskala bolnišnico. Visoko na lestvici je pristal močnejši ropar, ki je hotel v zaklenjeno picerijo priti skozi dimnik. V njem je obtičal in pristal v bolnišnici s hudimi opeklinami. Na lestvici se je znašel tudi nekdanji zločinec, ki si je med čiščenjem hiše z bencinom prižgal cigareto.

Več o tem članku: Lestvica neumnih zločincev

Bookmark and Share


Nazaj na Smeh

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj