Televizija v živo

Britanci letos prevzemali čudaška imena

Kategorija: Smeh
Britanci letos prevzemali čudaška imena
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-12-27 20:56:50

London - V iztekajočem se letu je svoje ime spremenilo kar 50.000 Britancev, glavni razlog za spremembo pa ni bil sram pred starim imenom, ampak so si večinoma pač zaželeli novo (in čim bolj noro) ime.


Letos se je v Veliki Britaniji pojavilo kar nekaj novih imen. Med drugim se po britanskih ulicah sedaj sprehaja Deathstroke Regina Chester Jefff Dave Dum Dee Dum Tumblepot, ob obisku Otoka pa boste morda srečali tudi Ledenega Moža (Ice Man) in Nič Od Naštetega (None Of The Above).
 

"So bili vaši starši hipiji?"


"Rada imam svoje ime in sem že zamenjala vse svoje bančne kartice," je povedala 23-letna Deathstroke (Smrtni udarec), ki je nekoč nosila ime Regina Dee Gardner. "V knjižnici me je starejša gospa sicer vprašala, če mi je res tako ime in če so bili moji starši hipiji," je še dodala ena izmed rekordnih 50.000 ljudi, ki so v Veliki Britaniji letos spremenili svoje ime.

Regina si je ime Deathstroke izbrala zaradi računalniške igrice, Chester je ime njenega prijatelja, njeni domači živalici je bilo ime Jefff, še enemu prijatelju pa Dave, medtem ko si je Dum Dee Dum po lastnih besedah izbrala "kar tako".
 

Vse za šalo


25-letni Darren O'Brien se je medtem preimenoval v Ledenega Moža (Ice Man), za novo ime pa se je odločil kar med ponočevanjem v rodnem Blackpoolu. Osebi Nič Od Naštetega je bilo nekoč ime Adam Neil Osen, 50-letnik iz Chingforda v Essexu pa si je ime spremenil za šalo. "Moja žena ga sovraži," je še povedal.

Med novimi imeni je moč najti še Funky McFunkmaster, Lydio Mary Paper Scissors Stone in Avo Truly Scrumptious.

Več o tem članku: Britanci letos prevzemali čudaška imena

Bookmark and Share


Nazaj na Smeh

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj