Televizija v živo

Se tudi vi ubadate kako shujšati?

Kategorija: Razno
 Se tudi vi ubadate kako shujšati?
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-01-24 10:00:01
Ste se našli v naslovu? Super, potem boste z veseljem prebrali tale članek, saj da kar nekaj praktičnih nasvetov. Prvo pravilo je, da ne nasedajte nekim dietam, ki obljubljajo hitre rezultate in ki temeljijo na bistveno manjši kalorični vrednosti obrokov skozi cele dneve. Če boste v dietah iskali rešitev na vprašanje kako shujšati, boste kilograme sicer izgubili, vendar na račun vode v telesu in izgube mišične mase, saj bo telo začelo energijo jemati iz mišic, mišice pa so ravno tisti del telesa, ki je največji porabnik maščob iz hrane, torej se vam bodo po končani dieti vsi kilogrami vrnili, pa še kar nekaj dodatnih, ker ne boste imeli mišic. Zato se ne sprašujte več, kako hitro shujšati, raje se vprašajte, kaj morate narediti, da boste začeli lepo počasi in zdravo izgubljati odvečne kilograme. 
 
Kako shujšati samo v trebuh?
 
Trebuh je del telesa, kjer se maščoba začne najhitreje nabirati in kjer se večina želi znebiti maščob. Prenehajte z mislijo, kako hitro shujšati samo v trebuh, saj če boste vse pravilno delali, se vam bo to poznalo po celem telesu in tudi veliko bolje se boste počutili v svojem telesu. Predvsem pa resnično opustite idejo po hitrem hujšanju, saj vam bo počasno hujšanje prineslo veliko boljše rezultate. Če se boste z vprašanjem kako shujšati ukvarjali dovolj zgodaj, nekje sredini decembra, boste do konca decembra z intenzivnim raziskovanjem našli pravi način in do poletja vam bo lepo počasi uspelo priti do vašega zastavljenega hujšanja. Kako hitro shujšati je torej res čisto napačno vprašanje, pravilno je kako počasi in zdravo hujšati in tako hujšanje vključuje tudi rekreacijo, na katero ne pozabite. 
 
Kako shujšati na pravi način?
 
Redno se rekreirajte, tudi počepi ali pa sklece v vmesnem času so idealne, samo da pomagate telesu, da porablja maščobo, sadje je sicer zdravo, ampak se mu v tem času v res velikih količinah izogibajte. Še najbolje je, da uživate raznolikega, kakšnemu grozdju pa se raje izognite, saj vsebuje res veliko sladkorja. Enako velja tudi za sadne sokove, ki se jim izogibajte. Uživajte raje vodo ali pa napitke brez sladkorja, kateremu se povsem izognite. Prav tako kruh in pa testenine niso prava izbira, uživajte pa dovolj raznolike zelenjave, pustega mesa, jajc, skute in predvsem, privoščite si zdrav zajtrk. Če se sprašujete kako shujšati ali pa kako hitro shujšati, potem zajtrk nikakor ne sme manjkati. 
 

 

Več o tem članku: Se tudi vi ubadate kako shujšati?

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj