Televizija v živo

Samsung Galaxy S10 napaja druge

Kategorija: Razno
 Samsung Galaxy S10 napaja druge
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-05-08 08:05:00

Samsung Galaxy S10 ni zgolj telefon, ampak je tudi napajalnik ali polnilnik, če želite, za druge sorodne mobilne naprave. Hkrati pa Samsung Galaxy S10 omogoča tudi, da sam sebe napolni zelo hitro, in sicer omogoča brezžično polnjenje, in to enkrat hitreje kot, če bi ga polnili z navadnim žičnim polnilcem. Že samo navedena dva podatka sta več kot dovolj, da si ogledate ponudbo Samsug Galaxy S10 A1 podjetja, če pa še dodamo, da ta telefon omogoča do 2,0 GB/s prenosa podatkov, smo pa prepričani, da že brskate po internetu in preverjate še ostale tehnične lastnosti tega fantastičnega mobilnika.

Telefon je tudi fotoaparat

Kot smo že navajeni od prednikov družine iz Samsung Galaxy, tudi telefon Samsung Galaxy S10 ni zgolj telefon, ampak je tudi fotoaparat. Krasi ga namreč ultra široka kamera, ki omogoča fotografiranje s kar 123 stopinjskim vidnim poljem. Opremljen je tudi z umetno inteligenco, ki zna sama uravnavati kompozicijo in povsem samodejno uravnava optimizacijo nastavitve kamere na vsakem kraju in ob vsakem vremenu oz. ne glede na trenutne razmere. Praktično Samsung Galaxy S10 fotografira povsem sam.

Prilagajanje telefona vam

Za telefon Samsung Galaxy S10 A1 strokovnjake smo povprašali kaj bi oni izpostavili in povedali so nam, da je to telefon, ki se prilagaja uporabniku in ne da bi se moral uporabnik prilagoditi na nov telefon, kot je bilo večina nas navajeno do zdaj. Namreč umetna inteligenca, ki krasi Samsung Galaxy S10 se uči vašega načina uporabe telefona in zato vse funkcije prilagodi vaši uporabi primerno, zaradi česar je tudi poraba energije manjša in zato lahko Samsung Galaxy S10 uporabljate nemoteno celo dan, pa čeprav ga uporabljate non stop.

 

Prepričani smo, da že brskate po svetovnem spletu in preverjate ta čudoviti nov produkt v svetu mobilne telefonije in da, če se še niste, da se boste zelo kmalu odločili in odšli v najbližjo trgovino po nov telefon, ki sliši na ime Samsung Galaxy S10.

 

Več o tem članku: Samsung Galaxy S10 napaja druge

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj