Televizija v živo

Pustni kostumi za otroke na spletu

Kategorija: Razno
 Pustni kostumi za otroke na spletu
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-01-12 19:00:01
Pust se prav zaradi otrok in odraslih, ki potrebujejo izgovor za veseljačenje in sprostitev ter teh, ki vztrajno nadaljujejo tradicijo, kar ne pusti odgnati. V določenih mestih, na primer na Ptuju, je bolj priljubljen, bolj vesel, jeman bolj resno, kot drugod. Tudi v šolah se odvija pustno rajanje, morda tudi zato, da bi otroci šolo povezovali ne le z domačo nalogo, učenjem, raznimi testi in spraševanjem, temveč tudi z veseljem in zabavo. Za pust se torej morajo starši z manjšimi otroki prav posebej pripraviti. Dobri in raznoliki pustni kostumi za otroke se lahko kupijo tako v fizičnih trgovinah kot v spletnih trgovinah, kot je trgovina Bal na strani: https://bal.si/kategorija_OTROSKI-KOSTUMI1
 
Pustni kostumi za otroke iz filmov
 
V trgovinah so na voljo tako raznoliki pustni kostumi za otroke, da je izbira lahko pravzaprav otežena. Vsekakor se morajo starši pred nakupom pustnega kostuma o izbiri posvetovati s svojim otrokom, sploh če se kupuje pustni kostum za otroka, starejšega od štirih let. Starši in otroci se pri izbiri kostumov, kot so pustni kostumi za otroke, velikokrat ravnajo tudi po tem, kateri filmi so tisto leto posebej priljubljeni, kateri literarni liki so v tistem času zelo priljubljeni ter seveda po tem, nad katerimi liki iz animiranih filmov se otroci še posebej navdušujejo. Otroci imajo zelo radi animirane filme, še posebej takšne, katerih liki se pojavljajo na otroških oblačilih, na otroških nahrbtnikih ali v obliki igrač.
 
Pustni kostumi za otroke Supermane
 
Nedolgo tega – najverjetneje še zdaj – je bil zelo priljubljen animirani film Frozen ali Ledeno kraljestvo, kot je bil naslov preveden v slovenski jezik. Veliko otrok se je takrat obleko v kraljico Elzo, ki je imela to čarovno moč, da je lahko ustvarjala sneg in led, imela pa je zvesto sestro Ano, ki jo je imela zelo rada. Priljubljen lik v filmu je bil še snežakec Olaf, ki je začuda oboževal poletje. Tako so pustni kostumi za otroke izdelani z mislijo na to, kaj imajo otroci v določenem obdobju radi. Vedno priljubljeni bodo kostumi v podobi raznih akcijskih junakov in stripovskih junakov, in to še posebej med fantki, na primer Spiderman ali Superman. 
 
Več o tem članku: Pustni kostumi za otroke na spletu

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj