Televizija v živo

Probiotiki za boljšo motivacijo

Kategorija: Razno
 Probiotiki za boljšo motivacijo
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-04-26 13:58:36
 
Vam zmanjkuje motivacije in energije za vsakodnevne obveznosti? Zelo verjetno je, da imate težave v črevesju, saj je črevesje praktično človekov imunski sistem in zato je tudi naše počutje zelo odvisno od urejenih črevesnih zadev. Probiotiki pa so prehransko dopolnilo, ki lahko zelo, zelo pripomore k odpravi črevesnih težav in s tem k dvigu imunskega sistema ter posledično boljše energije in motivacije za premagovanje vsakodnevnih obveznosti.
 
Črevesno floro sestavljajo različne bakterije
 
V človeškem telesu je veliko število bakterij, ki so po večini dobre bakterije, žal pa se pojavljajo tudi slabe, in sicer ko smo bolni, je lahko slabih celo več kot dobrih. Različna prehranska dopolnila, kot so npr. probiotiki pa telesu pomagajo, da se v njem nahaja večje število dobrih kot slabih bakterij večino časa. Dobre bakterije so potrebne zato, da v telesu napadejo slabe ter nas tako ohranjajo zdrave. Probiotiki naj bi se ravno zato uživali čim bolj redno, saj žal s hrano v večini primerov v naše telo vnašamo več slabih kot dobrih bakterij. Kot posledico pa največkrat najprej začutimo težave v našem črevesju, kot so napenjanje, bolečine v spodnjem delu trebuha, ipd.
 
S probiotiki do večjega veselja
 
Dejstvo je, da je zdrav človek hkrati tudi vesel človek in če želite biti tudi vi večino svojega časa veseli dovolite, da vam pri tem pomagajo probiotiki. Seveda si lahko pomagamo tudi sami, če jemo različne jedi, ki v katerih je število probiotikov precej visoko, kot so npr. jogurt, kefir, repa, zelje, avokado, redkvice itd. Žal pa samo s temi naravnimi probiotiki ne bomo v svoje telo vnesli zadostno število koristnih bakterij, da bi te lahko uspešno ves čas nadvladovale slabe bakterije, zato je nujno potrebno, da se v telo vnašajo tudi kakovosti probiotiki v obliki različnih prehranskih dopolnil. Žal pa je le-teh veliko na trgu, zato se dobro prepričajte kateri probiotiki so zares tisti pravi za vas, in to še predno jih kupite.
 
Več o tem članku: Probiotiki za boljšo motivacijo

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj