Televizija v živo

Otroški vozički so obvezna oprema vseh

Kategorija: Razno
 Otroški vozički so obvezna oprema vseh
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-01-28 14:00:01
Potrjen test nosečnosti je za vse tiste pare, ki so nosečnost načrtovali, zelo lepo dogodek. Vendar pa je to hkrati tudi dogodek, ko se že začne počasi sporočati novico bližnjim. To sporočilo hkrati prinaša tudi dobro stvar, in sicer če vam kdo ponudi, da vam lahko kaj posodi, potem to z veseljem sprejmite. Prihod prvorojenca na svet je namreč povezan s številnimi stroški, številnimi plani, treba je kupiti to in ono in vsi starši, ki so morali vse kupiti sami, vam bodo povedali, da gre za nakup opreme kar nekaj tisočakov in pazite, še preden se otrok rodi. Pri oblačilih in veliki večini opreme ni problema, če je bilo rabljeno že na več otrocih, ampak pri vozičkih pa ni tako. Otroški vozički so oprema, ki jo boste potrebovali kar nekaj let, predvsem v prvem letu pa boste z njim naredili ogromno kilometrov, ogromno kilometrov se bo vozil z vami v avtu in morda prepotoval tudi nekaj držav. 
 
Otroški vozički morajo biti ohranjeni
 
Če vam je kdo ponudil že zelo izrabljen voziček ali pa so vam na volje številni že izrabljeni otroški vozički, je vseeno bolje, da se jim odrečete in si omislite novega. Res je, da so novi otroški vozički kar dragi, ampak imeti zelo izrabljen voziček, je tudi zelo slaba izbira. Zavedajte se, da stari otroški vozički niso več tako stabilni, hitro je kaj poškodovano, kolesa se ne premikajo več dobro ali celo cvilijo, kar začne prej ali slej nervirati vas ali celo tudi otroka, še najslabše pa je to, da starejši kot so otroški vozički, starejša je tehnologija in manj varni so. Prav tako so boljši otroški vozički v kompletu, torej tudi z lupinico in košaro ter športnim delom in če dobite samo okvir vozička ali pa športni del, je bolje, če ne bi dobili ničesar. 
 
Stari otroški vozički so lahko tudi dragi
 
Že res, da so otroški vozički dragi, ampak če je cena nekje okoli tisočaka, pa dobite za to lupinico, isofix podstavek, košaro in tudi športni del, potem cena ni tako visoka. Če boste dobili nekje le športni voziček, pa potem morali dokupiti še košaro, isofix podstavek in lupinico, boste, pozor, plačali še več, zato pri vozičku res premislite, kaj se vam splača.
 
Več o tem članku: Otroški vozički so obvezna oprema vseh

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj