Televizija v živo

Odkup zlata, da bo krožilo kot denar

Kategorija: Razno
Odkup zlata, da bo krožilo kot denar
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-01-31 12:00:01

Če kroži denar, pa naj še zlato! V življenu namreč vse kroži. Mogoče se je celo počaliti, da je tudi čas ne linearen, temveč krožen. Tako kot kroži vse v naravi, tako morata krožiti denar in zlato. Predmeti, narejeni iz zlata, ne koristijo nikomur in ničemur, če se nanje pozabi in se jih uporablja. Na svetu ni neimejene količine the žlahtne kovine, ki ne oksidira. Z odločitvijo za odkup zlata naredite nekaj koristnega zase in preostali svet. Morda boste s prodajo zlatih uhanov, ki že leta niso moderni, zaslužili za tisti izlet, na katerega že dolgo nameravate. Zastavljalnica za odkup zlata jamči pošteno izplačilo.

 

Odkup zlata bo zadovoljil vse vpletene

Zakaj je zlato sploh postalo tako cenjeno in vredno? Zakaj ne srebro? Odgovor se skriva v tem, da srebro oksidira. Zlato je tako zelo zanimivo za ljudi in vredno, ker je kemično zelo nezanimivo, ne reagira. Zato se je družba odločila ceniti zlato in zato je zlato kovin, ki jo uporablja več področij, razne industrije, medicina, elektronik, rabi se v računalništvu in seveda najbolj očitno pri izdelavi nakita. Tako bo odkup zlata oziroma vaših zlatih uhanov pripeljal do tega, da bodo ti vaši zlati uhani pretopljeni. Zlato, ki se bo pridobilo z aktivnostjo odkup zlata in nato pretopitvijo, bo prodano na primer zlatarni.

 

Odkup zlata in sledeča pretopitev

Zlatarna bo od obrata, ki je odkupil zlato in ga pretopil, kupila zlato in ga nato preoblikovala v povsem nov kos nakita. Videti je, da odkup zlata lahko vodi enega posameznika do izleta ali predmeta, ki ga potrebuje, zastavljalnico in odkupovalnico do zaslužka, zlatarno do novega kosa nakita in zaslužka, drugega posameznika do novega kosa nakita, industrijo pa do surovine, ki jo potrebuje, da izdela nek predmet. Kaj je nekaj, kar ima skoraj vsak človek doma? Računalnik. Tako je, zlato je tudi del računalnika, in to prav zato, ker je učinkovit in zanesljiv prevodnik. Morda bo posameznik, ki se je odločil za odkup zlata, dobil v novem računalniku prav zlato, ki ga je prodal.

Več o tem članku: Odkup zlata, da bo krožilo kot denar

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj