Televizija v živo

Moška poročna moda – kako izbrati pravo obleko?

Kategorija: Razno
Moška poročna moda – kako izbrati pravo obleko?
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2018-06-24 08:15:22

Tudi ženin ima na poročnem slavju veliko vlogo in prav tako kot nevesta, tudi on potrebuje obleko, ki mu bo pristajala in se mu podala. Prav tako kot ženska poročna obleka, je tudi pri ženinu pomembno, da na prvem mestu izbere obleko samo in šele nato barve, čevlje in dodatke. Pomembno pa je tudi to, da se moškemu obleka prilega in da izbere pravilno dolžino hlač in rokav. Tudi tukaj obstajajo določena pravila, da je oblačilo še lažje izbrati: pri rokavih je najbolj primerno, če slednji poteka do nekje zapestja, srajca pa mora za nekaj centimetrov gledati izven rokava, medtem ko je pri hlačah pomembno tudi, koliko so hlačnice široke. Odvisno je seveda tudi od stila hlač, ki je pri tradicionalnem širšem kroju primernejši do pete čevlja, pri modernejšem ožjem pa do gležnja.
 

Seveda so vse to pravila, ki pa jih lahko, če si želite drugačne poroke tudi kršite – so pa nekakšne osnove, s katerimi si lahko kljub temu pomagate. Glejte tudi na to, da se boste vsaj po stilu ujemali z nevesto, sam bodo ne glede na vse, oči uprte v oba. Pomembna pa je tudi tematika poroke, saj je dobro obleko prilagoditi na kakšno določeno barvno ali dekorativno tematiko.
 

Potem pa seveda še vprašanje – kje obleko kupiti? Zanimivo je to, da se obleke, predvsem dizajnerske prodajajo lahko celo v okviru dražbe, kar je seveda redkeje ampak če želite izjemno cenjene kose po ugodnejših cenah, so dražbe morda prava rešitev. Če pa imate omejene finance in si želite preprostejše a kljub temu kvalitetne obleke, se odpravite do poročnih salonov in jih pred tem tudi raziščite – njihove cene in kakovost seveda, da vas ne bosta slednji presenetili šele, ko boste poskušali prvo obleko.

Več o tem članku: Moška poročna moda – kako izbrati pravo obleko?

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj