Televizija v živo

Kolikšna je cena za konopljino smolo?

Kategorija: Razno
Kolikšna je cena za konopljino smolo?
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-06-28 14:59:22

Trgovcev, pri katerih se lahko danes kupi konoplja v vseh možnih različicah, je pri nas vedno več. To dejstvo niti ne čudi tako, glede na to, da tudi zdravniki pri nekaterih boleznih pacientom predlagajo izdelke iz konoplje, ker dejansko dokazano koristijo. Koristijo lahko za lajšanje bolečin ali pa celo lajšajo težave ob obolenjih ali pa v nekaterih primerih celo zdravijo. Kot najbolj intenzivna je konopljina smola, cena tega izdelka pa je zelo različna med posameznimi trgovci. V podjetju Be Hempy ima konopljina smola ceno za nekaj evrov višjo kot večina trgovcev, a poglejmo si, kateri je tehten razlog za to.

Be Hempy z lokalno konopljino

Se vam to ne zdi pomembno? Pa si poglejmo, zakaj je to tako zelo pomembno. Vsako okolje je edinstveno in tudi bolezni so zelo lokalno povezane. Ravno zato je pomembno, da je tudi konoplja lokalnega izvora, ker se le kot taka lahko spopada z lokalnimi boleznimi in virusi. Ker pa je pridelava in pridobivanje lokalne konoplje dražje od uvožene konoplje, s katero dejansko natančno nimamo nadzora, kaj se je dogajalo, pa se vse to tudi odraža na nekaj evrov višji ceni. A zagotovo se strinjate, da je bolje, da ima konopljina smola ceno višjo, pa je kvaliteta višja in tudi učinki so boljši, kot pa da gledate le na dva ali tri evre razlike, večje razlike pa dejansko ni.

Cena konopljine smole odvisna od deleža konoplje

Kakor koli že obrnete vsa dejstva na glavo, pa dejansko še najbolj na to, kolikšna je cena konopljine smole, vpliva dejstvo o tem, koliko odstotno konopljino smolo boste kupili. Večji kot je delež konoplje, višjo ima konopljina smola ceno in obratno, se pa dobi od nekje 16 % in naprej do 30 %. Morda boste pri kom našli kaj močnejšo, a to je že zelo velika izjema.

Več o tem članku: Kolikšna je cena za konopljino smolo?

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj