Televizija v živo

iPhone Xs Max ima največji zaslon

Kategorija: Razno
iPhone Xs Max ima največji zaslon
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-04-29 10:13:34
Za vse ljubitelje velikih zaslonov na vaših osebnih telefonih je zdaj na slovenski trg prišel iPhone Xs Max, ki se med do zdaj proizvedenimi telefoni ponaša z največjim zaslonom. Vse podrobnosti o mobilnem telefonu iPhone Xs Max si lahko preberete na spletni povezavi https://www.a1.si/telefoni/iphone-xs-max-256-gb-siva. Nekaj ključnih informacij pa si lahko preberete tudi v nadaljevanju tega članka.
 
 
Lastnosti največjega med največjimi
 
iPhone Xs Max se ponaša z diagonalo kar 16,5 cm in ima na prav poseben način razvito LED panelo, ki omogoča HDR prikaz, zaradi česar je barvna ločljivost najboljša med vsemi do zdaj proizvedenimi mobilnimi telefoni. iPhone Xs Max ima 6 jederni procesor, ki omogoča vrhunske procesne zmogljivosti. Uporablja tudi najnovejši IOS 12 operacijski sistem zaradi katerega so omogočena povsem nova izredno zmogljiva orodja, katera omogočajo temu telefonu, da so nanj nameščene še bolj osebne aplikacije kot kadar koli do zdaj. iPhone Xs Max ima tudi izredno zmogljiv fotoaparat, saj uporablja dve kameri z kar 12 milijoni slikovnih točk ločljivosti in ker ti dve kameri omogočata Portrait mode, se z uporabo tega telefona fotografiranje dvigne na povsem novo raven. Ena izmed novejših funkcij, ki je tudi nameščena na iPhone Xs Max je tudi osvetljevanje portretov (Portrait Lightning), omogoča pa tudi nadziranje globine slike s funkcijo Depth Control.
 
Glavne lastnosti iPhone Xs Max
 
Kot že omenjeno, je v iPhone Xs Max vstavljen 6 jederni procesor Apple A12 Bionic, in sicer 2× Vortex + 4× Tempest, ima notranji pomnilni 256 GB od česar kot delovni pomnilnik uporablja 5 GB ter kot vsi novejši telefoni, tudi ta uporablja nano SIM kartico. Zaslon Super Retina HD se lahko nastavi na ločljivost kar 1242 × 2688 slikovnih točk, tehnologija zaslona pa je OLED.
 
Iz napisanega lahko brez težav zaključimo, da je iPhone Xs Max dejansko eden od najboljših mobilnih telefonov na slovenskem trgu, če ne že kar najboljši.
 
Več o tem članku: iPhone Xs Max ima največji zaslon

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj