Televizija v živo

Facebook oglaševanje idealno za stranke

Kategorija: Razno
Facebook oglaševanje idealno za stranke
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2020-01-06 11:25:50

Moderne stranke smo danes zelo razvajene. Ne da se nam prav dolgo iskati ponudbe, smo precej nepotrpežljivi, saj nam je vsake sekunde, ki jo porabimo za iskanje ponudbe, škoda, hkrati pa seveda želimo, da imajo naši trgovci ugodne in hkrati kvalitetne izdelke. Ravno zaradi takšnih navad strank je za trgovce še kako zelo pomembno, da ves čas držijo stik s svojimi strankami. Glede na to, da večino enkratnih nakupov opravimo na spletu, imajo trgovci od nas tako ali tako tiste najbolj pomembne podatke in v tem primeru je Facebook oglaševanje najbolj idealno orodje in hkrati tudi najbolj ugodno orodje za vzdrževanje stikov s strankami. Facebook oglaševanje namreč ni samo plačljivo, vključuje tudi vse ostale objave in novice, ki ni nujno, da so plačljive, se pa bodo uporabniku vseseno prikazale.

Facebook oglaševanje je povsem nevsiljiv način

Morda ste se zamislili sami nad seboj v tem trenutku in se povsem ne strinjate z nevsiljenim načinom oglaševanja? Verjetno vas je spletna stran v preteklosti zanimala, ste morda celo reden kupec oz. naročnik in zato marsikomu novosti, akcije, kakšna obvestila o brezplačni dostavi ipd. pride veliki večini kupcev še kako zelo prav. Hkrati pa je Facebook oglaševanje zagotovo veliko manj vsiljiv način kot pa kakšen mailing ali pa reklamni letaki ali sms oglaševanje, saj Facebook oglaševanje deluje na način, da če vi dolgo časa ne boste odprli oglasa, ali pa če dolgo ne boste odprli spletne strani, ki ima narejeno Facebook oglaševanje, potem se vam tudi oglasi ne bodo več kazali. Hkrati pa še to, dejansko je Facebook oglaševanje samo ena od objav, ki jih vidite pod svojim uporabniškim računom, torej poleg številnih drugih objav, med katerimi znajo biti nekatere tudi precej nadležne.

Primerno za vsa podjetja

Čeprav se marsikomu zdi, da Facebook oglaševanje ni primerno za vsako podjetje oz. vsako dejavnost, pa je resnica v tem, da je. Lahko ga imate za vsako dejavnost, je pa treba taktiko in način oglaševanja malo prilagajati, to pa je res.

Več o tem članku: Facebook oglaševanje idealno za stranke

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj