Televizija v živo

Če so vaje za raven trebuh prave, je nap

Kategorija: Razno
Če so vaje za raven trebuh prave, je nap
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-04-11 09:00:01
Le kdo si ne želi ravnega in lepo izoblikovanega trebuha? Verjetno ga ni človeka, ki bi bil čisto zadovoljen s prevelikim trebuhom in bi raje imel majhnega. A kaj, ko je za to treba vložiti nekaj dela, za katerega pa si velika večina ljudi ne vzame časa in raje počne nekaj drugega, kot pa da se izvaja telovadba za trebuh. Če ste le odločili in ste začeli iskati, kakšne so vaje za raven trebuh, kako zahtevne so in koliko časa vam bodo vzele, potem ste vsaj nek korak že naredili. Ampak vsekakor se zavedajte, da četudi najdete, da je kakšna telovadba za trebuh še tako zelo kratka, morate zraven prišteti še čas za ogrevanje, kar pa vaje za trebuh podaljša za nekaj minut. 
 
Nikar vaje za raven trebuh ne izvajajte prehitro
 
Če si želite doseči napredek, potem nikar ne hitite. Če boste prehitevali svoje telo, vam bo vrnilo udarec, in sicer z veliko zakisanostjo mišic, kar pa vam bo vadbo vsaj za dva dni zagotovo prekinilo. Sicer je priporočljivo v takem stanju narediti nekaj razteznih vaj, kar boste naredili z veliko muko, ampak čez tri dni, ko boste spet lahko lažje naredili kakšno vajo, pa boste spet na začetku. Zato vaje za raven trebuh res delajte postopno, postopno povečujte intenziteto in iščite načine, kako bi si vaje za raven trebuh lahko še malo otežili. 
 
Težavnost povečujte ko se telo navadi vaj
 
To pa je naslednje zelo pomembno pravilo. Šele ko ne čutite nobenih posebnih obremenitev, med tem, ko izvajate vaje za raven trebuh, je čas, da dodate kakšno novo vajo ali pa povečate hitrost izvedbe, težavnost ali pa število ponovitev. Na tak način boste vaje za raven trebuh lahko delali ves čas in tudi zelo lepo napredovali, v nasprotnem primeru pa se lahko zgodijo tudi kakšne poškodbe, ki vas lahko popolnoma ustavijo z vajami za nekaj tednov ali celo mesecev. 
 
Več o tem članku: Če so vaje za raven trebuh prave, je nap

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj