Televizija v živo

Različne vrste otroških hišic

Kategorija: Igre
Različne vrste otroških hišic
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2014-05-22 11:00:02

Glavni namen otroške hišice je, da imajo otroci prostor kamor se lahko odmaknejo in v miru igrajo. Otroške hišice in šotori zagotavljajo otrokom varnost pred pogledi odraslih zato je igra še toliko bolj zabavna. Izbirate lahko med plastičnimi otroškimi hišicami, ki so lažje in bolj mobilne, odločite pa se lahko tudi za nakup lesene otroške hišice katere so kvalitetnejše in odlično sovpadajo s celotno podobo vašega vrta. Svet igral izdeluje otroške hišice iz naravnih materialov kateri zagotavljajo varno in zabavno otroško igro. Otroške hišice so vam na voljo v različnih barvah in modelih, ki se razlikujejo glede na velikost in dizajn. Postavijo pa se več ali manj vse na isto mesto, torej doma na vrt ali pred kakšne vrtce in igrišča, ki so namenjena otrokom.


-    Pika (velikost: 125x134: višina: 137cm): Manjša lesena hišica opremljena s klopco in mizo. Zaradi lesenega dna jo lahko uporabite tudi kot drevesno hišico ali kot del igralno-plezalnega stolpa.


-    Robin (velikost: 149x142; višina: 186cm): Nekoliko večja hišica, opremljena s klopco, mizo, zunanjo ograjo in vetrnico. Posebnost hišice so asimetrična vrata in okna.


-    Viki (velikost: 162x164; višina: 186cm): Otroška hišica Viki je primerna za več otrok. Opremljena je s klopcami in mizo, zaradi odprtih sten pa ima unikaten izgled verande.


-    Špela (velikost: 161x117; višina: 137cm): Otroška hišica v obliki enakokrakega trikotnika, opremljena s klopco in asimetričnimi strešnimi okni.


-    Labirint (velikost: 230x230; višina: 140cm): Otroška hišica je namenjena mlajšim otrokom, sestavljena je iz pregrad in ovir za plezanje.


-    Tom (velikost: 98x339; višina 132cm): Ta otroška hišica predstavlja obliko lokomotive pri kateri lahko dodamo poljubno število vagonov. Vagoni so opremljeni s klopcami in mizami, odločite pa se lahko tudi za vagon v obliki peskovnika.


-    Jakec (velikost: 190x61; višina 68cm): Hišica predstavlja preprosto obliko tunela, na zunanji strani pa je opremljena s plezalnimi oprimki.

Več o tem članku: Različne vrste otroških hišic

Bookmark and Share


Nazaj na Igre

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj