Televizija v živo

Poker Rakeback – Dodaten vir Zaslužka

Kategorija: Igre
Poker Rakeback – Dodaten vir Zaslužka
Avtor: desperado               Objavljeno: 2011-03-29 18:58:30

Spletno igranje pokra je v Sloveniji v zadnjem času postalo zelo popularno in tako se število novih igralcev veča iz dneva v dan. Večina teh igralcev pa se ne zaveda na kakšen denar služijo igralnice denar in da lahko del tega denarja, ki ga imenujemo rakeback, dobijo nazaj.

Poker igralnice služijo svoj denar tako, da ob vsaki odigrani igri vzamejo del denarja zase. To imenujemo rake in gre za neko vrsto davka na storitev, ki vam jo omogočajo. V kolikor pa imate urejeno rakeback ponudbo, pa lahko vsak mesec do 60% tega denarja prejmete nazaj. Primer: V kolikor ste v tekočem mesecu igralnici plačali €1000 Rake-a, boste ob koncu meseca tako lahko prejeli nazaj €600. Znano je, da se večina novih igralcev na pokru ne zaveda, da lahko ta denar prejmejo nazaj in tako slej ali prej izgubijo svojo poker banko in prenehajo igrati. Če imate urejeno poker rakeback ponudbo, boste lahko vaš denar obdržali dlje in hitreje napredovali med limiti navzgor.

Vsak mesec pa lahko sodelujete tudi v raznih promocijah, kot so rake dirke ter freerolli z bogatimi nagradami ali pa prejmete paket zastonj učenja pokra. Če ste resen igralec ali to nameravate postati, je nujno da si čimprej zagotovite poker rakeback ponudbo in tako prenehate izgubljati denar, ki pripada vam.

 

Več o tem članku: Poker Rakeback – Dodaten vir Zaslužka

Bookmark and Share


Nazaj na Igre

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj