Televizija v živo

Bet at home bonus je atrakcija

Kategorija: Igre
Bet at home bonus je atrakcija
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2019-04-29 12:25:39
Športne stave so že v preteklosti predstavljale vir zabave in zaslužka. Še danes so po vsem svetu zelo priljubljene pri milijonih ljudi, ki upajo, da bodo s stavami prišli do zaslužka, se počutili kot zmagovalec in morda zbrali okrog sebe družbo enako miselnih. Priložnost za uresničitev teh želja ponuja stavnica Bet at home, Bet at home bonus pa je le dodatna atrakcija, ki so je deležni uporabniki. Bonus pomeni neko posebno ugodnost ali denarni dodatek, ki nekomu pripada pod določenimi pogoji. Čeprav je znana po velikodušnosti, stavnica Bet at home bonus ponuja le pod določenimi pogoji, ki jih je treba izpolniti. 
 
Bet at home bonus ni le pozitiven
 
V stavnici Bet at home bonus dobi le tisti uporabnik, ki se prvič registrira v tej stavnici. Omenjena beseda zagotovo ima pozitivno konotacijo, kar je smiselno, glede na latinski izvor, in sicer iz besede bonum, ki pomeni nekaj dobrega. V primeru stavnice Bet at home bonus pomeni nekaj rahlo drugačnega, ne več samo pozitivnega. Razlog je ta, da se zadeva ne konča le pri tem, da uporabnik dobi obljubljeni dodatek. Stavnica Bet at home bonus ponudi tistemu, ki vplača določen znesek in potem podarjeni dodatek začne pridno uporabljati. Uporabnik mora dodatek tako rekoč vnovčiti in staviti na športe, ki so v stavnici na izbiro.
 
Bet at home bonus spodbuja k stavam
 
Za pridobitev denarnega dodatka omenjena stavnica podari uporabniku kodo first. Že sama koda nakazuje, da so denarnega dodatka deležni le uporabniki, ki so na nek način prvi, se prvič registrirajo. Obljubljeni dodatek je namenjen temu, da prepreči oklevanje novopečenih uporabnikov stavnice in da jih spodbudi k temu, da začnejo pogumno staviti. Na voljo ni le dodatek v enem znesku, temveč je ponujen širši razpon dodatka, odvisno je od vrednosti vplačila. Prav tako je za obljubljeni dodatek postavljena časovna omejitev. Dodatek se lahko izkoristi le v nekaj dneh po prvem vplačilu. Tako kot se bo moral uporabnik v prihodnje hitro odločati glede stav, se mora hitro odločiti, da uporabi dobljeni dodatek.
 
Več o tem članku: Bet at home bonus je atrakcija

Bookmark and Share


Nazaj na Igre

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj