Televizija v živo

Po avtocesti vozil 543 km/h?

Kategorija: Avto
Po avtocesti vozil 543 km/h?
Avtor: Odiseus               Objavljeno: 2009-11-05 17:01:45

Motorist, ki ga je na avtocesti posnela nadzorna kamera, je po uradnih podatkih vozil 543 kilometrov na uro. To pa je za motorno kolo, ki doseže samo 200 km/h, dokaj nenavadno.

Med vožnjo po italijanskih avtocestah je 26-letnega Paola Turina posnela nadzorna kamera in ob tem zabeležila, da je vozil 543 kilometrov na uro. Po nekaj kilometrih ga je ustavila policija, ki je Turinu odvzela vozniško dovoljenje in mu naložila denarno kazen v višini 250 evrov.

Motoristu se je vse skupaj zdelo malce sumljivo, glede na to, da njegovo motorno kolo lahko doseže maksimalno hitrost 200 kilometrov na uro, zato je najel odvetnika. "Mene gotovo niso posneli. Če bi namreč imel takšen motor in bi bil sposoben voziti tako hitro, bi sodeloval na dirkah in premagoval Valentina Rossija,“ je dejal 26-letnik.

Strokovnjaki so na podlagi sodnega naloga preverili natančnost nadzorne kamere in ugotovili, da z njo ni nič narobe. Vendar pa policija ne izključuje možnosti, da je nastala napaka pri dokumentiranju. Turina na odgovor sodišča še čaka.

Več o tem članku: Po avtocesti vozil 543 km/h?

Bookmark and Share


Nazaj na Avto

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj