Televizija v živo

Vedeževanje po telefonu

Kategorija: Razno
Vedeževanje po telefonu
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2017-07-25 16:00:01

Odkrivanje prihodnosti preko vedeževanja je vse bolj pogosta možnost, ki se jo večina poslužuje. Vendar zakaj? Zakaj bi nas sploh zanimala prihodnost?

Kaj je takšnega, da nas žene v skrajnosti in zapravljamo denar za vedeževanje. Velika večina niti ne verjame v vedeževanje. Glede na to, da velika večina ima vedeževalce za prevarante, je sploh čudno, da ta poslovna priložnost cveti. Pa še nekaj, protizakonito je računanje tovrstnih storitev, kar je le še en signal o zanesljivosti odgovorov, ki jih pridobimo s strani vedeževalcev. Vedeževanje v živo ali vedeževanje po telefonu poteka na zelo podobne način. Gre za metodo branja kart. Nekateri gredo celo v skrajnost in lahko razberejo prihodnost človeka v skodelici kave. Seveda je vse skupaj zgolj izmišljeno, kajti znanost še do danes ni postregla z nikakršnimi dokazi o obstoju vedeževanja. Pa vendar tudi zanikali niso. Vse nikalnice so zgolj iz perspektive opazovalca. Zakaj, če to ne drži, če je vse skupaj le izmišljotina, zakaj potem ta posel tako cveti? V čemu je skrivnost?

Ljudje, ki so v stiski zelo pogosto posežejo po različnih metodah iskanja rešitve. Starši pogrešanih otrok se velikokrat zatečejo k religiji, čeprav so do tega trenutka prezirali vse v zvezi s tem. V času vojne se ljudje prav tako radi zatečejo k nadnaravnim možnostim, ki jim lahko dajo nekakšne odgovore ali vsaj upanje, da bo jutri boljše. In ravno zato je vedeževanje tako priljubljeno. Ljudje v stiski posežejo po vseh možnih načinih odkrivanja resnice. Vedeževanje po telefonu ali v živo je popolnoma zadovoljivo za iskalce rešitev. Velikokrat se zgodi, da rešitev ni tisto kar te ljudje pričakujejo, zato se po odgovore zatečejo k drugem vedeževalcu, nato tretjem in podobno. Kar zgolj pomeni, da iščejo odgovor, ki je njim všeč. Vendar to ne deluje tako. Vedeževanje po telefonu je takšno, kakršno je in odgovore moramo sprejeti.

Več informacij si lahko ogledate tudi na spletni strani, kjer to storitev ponujajo. Najdete jo tukaj http://www.poceni-vedezevanje.com/.

Več o tem članku: Vedeževanje po telefonu

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj