Televizija v živo

Test za depresijo

Kategorija: Razno
Test za depresijo
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2017-08-11 06:00:01

Ko smo v depresiji čutimo tudi anksioznost obenem in zato seveda kažemo simptome obeh. Če bi se radi prepričali ali je temu res tako, lahko opravimo test depresije, ki nas bo usmeril k primernemu načinu zdravljenja. Seveda je normalno, da se ob težkih trenutkih počutimo depresivno in tudi takrat lahko uporabimo test za depresijo.

Test depresije nas bo vodil skozi kratka vprašanja, ki nam bodo sestavila celotno sliko našega počutja. Tako bomo korak bližje k temu, da izvemo ali sploh potrebujemo pomoč ali ne.


Slabo počutje skozi čas


Takšen depresija test je lahko zelo priročno orodje, da izvemo npr. kako se počutimo v naših prostorih. Najbolje je, da si vzamemo dovolj časa in si preberemo vsa vprašanja, ki nam jih test zastavi. V resnici ni napačnih ali pravilnih odgovorov, zato je najbolje, da smo čimbolj iskreni, saj se gre konec koncev za nas.
Tudi če imamo druga neprijetna čustva, ki nas ovirajo, kot so naprimer stres pri delu, tesnoba ali strah pred socialnimi interakcijami, lahko rešimo takšen test.

Test za depresijo tudi na spletu


Večina testov za depresijo vas bo vodila skozi korake, ki so razdeljeni na skupine vprašanj, s katerimi se boste lažje odločili ali potrebujete pomoč ali ne. Vprašanja se bodo nanašala na odnose pri delu in tudi doma, pa tudi kako se srečujete s težavami in kakšno je vaše splošno počutje. Testiranje za depresijo traja samo nekaj minut in če si vzamemo torej dovolj časa in predvsem iskreno odgovorimo na vsa vprašanja, potem smo zagotovo na dobri poti, da si pomagamo.

Če se odločimo za psihoterapijo, ni nič narobe, če povemo, da smo opravili test depresije na internetu. Tako bomo tudi psihoterapevtu pokazali, da smo iskreni in da iščemo rešitev za naše težave.

Kako si izberemo terapevta na spletu?


Najbolje je, da se ravnamo po občutku. Vsi klienti so deležni maksimalnega zaupanja vseh terapevtov, ki bodo skupaj z vami poiskali najboljši način zdravljenja s psihoterapijo. Stranke so sprejete v čim krajšem možnem času, da se lahko zdravljenje prične brez zamud in da ne nastanejo še večje težave. Psihoterapija vam lahko prinese odgovore, ki vas bodo pripeljali do bolj zdravega življenja.

Če bi radi poiskali test za depresijo uporabite iskalni niz v katerem koli brskalniku »depresija test« in poiščete spletno stran, ki vas bo vodila čez test.

Več o tem članku: Test za depresijo

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj