Televizija v živo

Kuskus lahko reši pri kuhanju kar veliko težav

Kategorija: Razno
Kuskus lahko reši pri kuhanju kar veliko težav
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2017-08-21 15:00:02

Pogosto kuhate, skuhate dobro, pa se tudi vam že zdi, da se ponavljate, ker vam zmanjka idej, kaj bi lahko skuhali, enakega mnenja pa so tudi vaši družinski člani? Bi radi vaš jedilnik popestrili, in sicer najbolj pri tistih jedeh, kjer pripravljate res zelo dobre omake, pa jih kombinirate največ z rižem ali pa krompirjem, sem ter tja kombinirate tudi s testeninami ali širokimi rezanci? Potem je najboljša rešitev vsekakor kuskus, saj se odlično kombinira z vsemi vrstami jedi, ni pa vseeno, kje kuskus kupite. V podjetju Malinca kuskus prodajajo le kot polnozrnat, saj želijo svojim kupcem ponuditi le najboljše.

 

Ko kupujete kuskus, poskrbite, da bo čim boljši

Skrb za kvalitetno hrano bi morala biti bistvo vsem. Ni namreč pomembno le to, da nekaj pojemo, da je kar vsaka hrana dobra, če pa vemo, da pri določenem živilu obstaja velika verjetnost uporabe razno raznih strupenih snovi, ki omogočajo čim hitrejšo in bujno rast. Pri praktično čisto vseh stvareh pa je tako, da je pomembna le količina, zato poskrbite, da tisti kuskus, ki ga kupite, da bo ekološko pridelan in da bo po možnosti polnozrnat. Sicer ima tak kuskus malo višjo ceno, v podjetju Malinca kuskus, ki je polnozrnat na primer prodajajo po slabe 3 € za 250 g, vendar pa če se boste odločili za polnozrnatega, boste od njega dobili res čisto vse, kar je v njem. In nikakor ne mislite, da ima kuskus zelo malo zdravih snovi, pravzaprav je izredno bogat z vitamini in minerali ter zdravimi beljakovinami. Z vsako predelavo pa je jasno, da kuskus že nekaj izgubi, njegova kakovost se slabša in zato se je vsekakor veliko bolje in bolj smiselno odločiti za polnozrnati kuskus kot pa klasičnega.

Kuskus torej res kupite pri trgovcu, ki se ukvarja s prodajo le zdrave prehrane, da si zagotovite najboljše od najboljšega. 

Več o tem članku: Kuskus lahko reši pri kuhanju kar veliko težav

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj