Televizija v živo

Keramične ploščice in sanitarna keramika

Kategorija: Razno
Keramične ploščice in sanitarna keramika
Avtor: radlesic               Objavljeno: 2017-09-05 11:00:02

Za vsakogar, ki išče sanitarno keramiko in keramične ploščice, je na Vrhniki salon kopalniške keramike Keramoteka, ki ponuja vse, kar bi kdorkoli potreboval.  Če koga torej zanima oziroma se pripravlja na prenovo ali na novo opremiti svojo kopalnico, potem je vredno pogledati še tja, saj je na voljo lepa, moderna kopalniška keramika, po ugodnih cenah ali pa ekstravagantnih, če morda kdo želi malce več eksotike.

Kot pa je danes to že tudi navada, ima trgovina tudi spletno stran, preko katere lahko pobrskamo in vidimo, če nam ponujena kopalniška keramika ustreza ali ne. Je pa vredno omembe tudi to, da nam je na voljo tudi brezplačno svetovanje s strani strokovnjakov, ki se profesionalno ukvarjajo z opremljanjem kopalnic že vrsto let. To pa še kako lahko pride prav, če želimo malce več izkušenega mnenja o tem kakšna kopalniška keramika bi ustrezala naši specifični kopalnici. Konec koncev gre le za naš dom, kajne?

Ponudba in kako kvalitetna je kopalniška keramika

Kot smo že rekli, nam je na voljo celotna kopalniška keramika, torej od ploščic do luksuznih kadi. Predvsem pa je potrebno poudariti, da sama kopalniška keramika prihaja iz  svetovno znanih proizvajalcev, kateri so poznani po kvaliteti svojih produktov. Prav tako, kot pa trgovina nosi v sebi kvalitetne izdelke, nam je pa na voljo kar precej izbire kar se tiče samih elementov. Na primer, celotno kopalnico bi morda lahko dobili že za slabih 2000€, v katero je vključen poden tuš kabine, wc školjka, 150 ploščic, umivalnik s pipo in tudi bide. Sama kopalniška keramika torej ni spet tako draga, odvisno je bolj od tega kako velika je posamezna kopalnica, ker v primeru, da je večja, bomo potrebovali bistveno več keramičnih ploščic, ki pa seveda tudi nosijo različno ceno od ene do druge.

Še enkrat pa polagamo roko na srce, da če že nič drugega, je vredno vsaj preko spleta pobrskati in se pozanimati o tem kje točno se nahaja trgovina v Vrhniki, saj izgubiti ne moremo prav ničesar.

Več o tem članku: Keramične ploščice in sanitarna keramika

Bookmark and Share


Nazaj na Razno

Komentarji:

					


Dodaj nov komentar:
Za pisanje komentarjev se morate prijaviti. Prijavite se lahko tukaj