Televizija v živo


Uporabniško ime:       Geslo:


Če še niste registrirani, se lahko registrirate tukaj
 
Zadnje dodane igre - igrajte brezplačne spletne igre.
Zadnji objavljeni dogodki
Bet At Home Slovenija - blokada

Bet At Home je že dalj časa ena izmed glavnih spletnih stavnic v Sloveniji. V svoji ponudbi  zajema vse od klasičnih športnih stav, stav v živo pa do spletnega casinoja in pokra. Poleg tega so na voljo tudi v številni bonusi ter promocije. 

V zadnjem času je spletna stavnica bet at home pogosto blokirana, zato se mnogi sprašujejo kako dostopati do stavnice. Obvod je sicer več, je pa najbolj enostaven preko mirror povezav oz. tako imenovanih alternativnih linkov.  ja zato najbolj enostavna metoda za obvod blokad. Druge variante obvoda so bolj komplicirane, to so na primer sprememba DNS zapisov, uporaba TOR omrežja ipd. 

Skratka Bet At Home kljub oviram ostaja glavna stavnica na našem območju, saj poleg odlične ponudbe dogodkov nudi še privlačne začetne bonuse (skupno do 2600€). 

Peskovniki nega

Peskovniki so nedvomno igrala katera so otrokom še posebej pri srcu, saj pri igri uporabljajo ter razvijajo svojo domišljijo in kreativnost. Vendar pa je nega peskovnika, še posebej tistega katerega imamo na domačem vrtu, še posebej pomembna. Obstaja več vrst peskovnikov za katere se lahko odločamo. Če nimamo dovolj prostora in želimo peskovnik premikati, je bolje, da se odločimo za nakup majhnega plastičnega peskovnika. Takšni peskovniki so primerni za majhne otroke, ki še ne hodijo oziroma so komaj shodili in se začeli zanimati za zunanjo otroško igro. Če imamo na vrtu dovolj prostora, pa si nedvomno lahko privoščimo večji lesen peskovnik, ki bo lepo sovpadal z ostalo okolico. Takšen peskovnik potrebuje posebno nego, saj je izpostavljen zunanjim vplivom v vseh letnih časih, vendar pa bi tudi plastičen potreboval posebno nego. Lesena površina se obrabi in razpoka, zato jo je potrebno redno obnavljati z brusilnim papirjem in posebnimi zaščitnimi premazi za les. Vsako leto, pred sezono pa je potrebno tudi zamenjati vsebino, saj se tudi peskovniki umažejo in delno tudi izpraznijo. Najboljša vsebina, ki naj bi jo imeli vsi peskovniki je posebna mivka, ki je predhodno prečiščena in je zato varna za otroško igro, saj ne vsebuje strupenih snovi. Peskovniki so pretežno zunanja igrala, zato je tudi potrebno imeti posebno zaščito v obliki plastične ponjave, katere je možno kupiti v vseh specializiranih trgovinah za dom in vrt. Če si želite kvalitetno izdelan peskovnik za vrt, si lahko gledate spletno stran podjetja Svet igral, kjer po meri izdelujejo peskovnike in otroške hišice.
 

Različne vrste otroških hišic

Glavni namen otroške hišice je, da imajo otroci prostor kamor se lahko odmaknejo in v miru igrajo. Otroške hišice in šotori zagotavljajo otrokom varnost pred pogledi odraslih zato je igra še toliko bolj zabavna. Izbirate lahko med plastičnimi otroškimi hišicami, ki so lažje in bolj mobilne, odločite pa se lahko tudi za nakup lesene otroške hišice katere so kvalitetnejše in odlično sovpadajo s celotno podobo vašega vrta. Svet igral izdeluje otroške hišice iz naravnih materialov kateri zagotavljajo varno in zabavno otroško igro. Otroške hišice so vam na voljo v različnih barvah in modelih, ki se razlikujejo glede na velikost in dizajn. Postavijo pa se več ali manj vse na isto mesto, torej doma na vrt ali pred kakšne vrtce in igrišča, ki so namenjena otrokom.


-    Pika (velikost: 125x134: višina: 137cm): Manjša lesena hišica opremljena s klopco in mizo. Zaradi lesenega dna jo lahko uporabite tudi kot drevesno hišico ali kot del igralno-plezalnega stolpa.


-    Robin (velikost: 149x142; višina: 186cm): Nekoliko večja hišica, opremljena s klopco, mizo, zunanjo ograjo in vetrnico. Posebnost hišice so asimetrična vrata in okna.


-    Viki (velikost: 162x164; višina: 186cm): Otroška hišica Viki je primerna za več otrok. Opremljena je s klopcami in mizo, zaradi odprtih sten pa ima unikaten izgled verande.


-    Špela (velikost: 161x117; višina: 137cm): Otroška hišica v obliki enakokrakega trikotnika, opremljena s klopco in asimetričnimi strešnimi okni.


-    Labirint (velikost: 230x230; višina: 140cm): Otroška hišica je namenjena mlajšim otrokom, sestavljena je iz pregrad in ovir za plezanje.


-    Tom (velikost: 98x339; višina 132cm): Ta otroška hišica predstavlja obliko lokomotive pri kateri lahko dodamo poljubno število vagonov. Vagoni so opremljeni s klopcami in mizami, odločite pa se lahko tudi za vagon v obliki peskovnika.


-    Jakec (velikost: 190x61; višina 68cm): Hišica predstavlja preprosto obliko tunela, na zunanji strani pa je opremljena s plezalnimi oprimki.